Patrik Laine ei stressaa sopimuskuvioista, vaan tietää antaneensa näytöt – kuittasi kritiikin tylysti: ”Tampereen yksiöstä on helppoa kirjoitella anonyyminä, ettei kulje”

© Kuva: Getty Images

LAHTI. Winnipeg Jetsissä kolme kautta pelannut Patrik Laine on ilmeisen luottavaisin mielin, vaikka hän ja joukkue eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Udeltaessa neuvotteluista Laine on vähäsanainen.

– Se nähdään ensi kaudella. Ei ole tullut keskusteltua niin paljoa, suomalainen tokaisee ison mediajoukon edessä Lahdessa järjestettävässä Alumni All Star 2019 -tapahtumassa.

Hyökkääjä on paukuttanut taalajäillä kolmen kauden aikana 237 runkosarjan pelissä tehot 110+74=184, 23 pudotuspeliottelun saldo on 8+8=16. Näyttöjä on annettu.

– Fiilis on luottavainen. Olen tehnyt kolmen vuoden aikana sen ja enemmänkin, mitä haluaisin. Ei ole epävarma olo.

Toisaalta sopimusneuvottelut eivät ole edenneet eikä uusi pahvi ilmeisesti ole vielä toteutumaan päin.

– Veikkaan, ettei ole lähellä. Olisin siitä kyllä jotakin kuullut.

Suomalaisella oli viime kaudella tuskaisen pitkiä kuivia kausia. Jos vaativat ne kärsivällisyyttä, niin samaa voisi kuvitella tästäkin ajasta.

– Kyllähän kuka vaan voi kirjoittaa mitä vaan. Tampereen yksiöstä on helppoa kirjoitella anonyyminä, ettei kulje. Se on erittäin helppoa hommaa, siihen pystyy kuka vaa, Laine lataa.

– Kyllähän kuka vaan voi kirjoittaa mitä vaan.

– Jokainen voi ottaa mailan, ja mennä koittamaan 30 maalia kauteen. Itkettiin, että se on hirveän vähän. Ei se ole ihan niin helppo homma, suurin osa ei pysty siihen ikinä, tykki viittaa viime kauden maalimääräänsä.

Se oli uran heikoin kausikohtaisesti. Debyyttisesonki toi runkosarjassa 36 osumaa ja toinen kausi jopa 44 häkkiä. Viime kaudesta huolimatta…

– Näytöt olen antanut. Kolmessa kaudessa olen tehnyt 110 maalia. Olen näyttänyt, mihin pystyn. Ei ole yhtään epävarma olo.

Treenitkin maistuvat.

– Olemme saaneet treenata niin laadukkaasti, kun olemme halunneet.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.