NHL-taituri pelasi huippukauden ja suostui pilkkahintaiseen jatkosopimukseen – paljastaa nyt syyt hämmentävään ratkaisuunsa!

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!

San Jose Sharks-hyökkääjä Kevin Labanc yllätti monet NHL:ää seuraavat kiekkofanit solmimalla heinäkuun alussa suorastaan pilkkahintaisen jatkosopimuksen.

23-vuotias yhdysvaltalainen laittoi nimensä yksivuotiseen ja miljoonan dollarin vuositulot takaavaan kontrahtiin, vaikka alla oli erinomainen, toistaiseksi lyhyen NHL-uran selvästi paras kausi.

Labanc takoi päättyneellä sesongilla 82 ottelussa 56 (17+39) tehopistettä, jonka olisi voinut kuvitella tarjoavan huomattavasti tuhdimmankin tilipussin.

Hyökkääjä avasi NHL:n virallisilla nettisivuilla syitä hieman erikoisempaan ratkaisuunsa.

– En halunnut odottaa, vaan halusin allekirjoittaa sopimuksen ja aloittaa valmistautumisen seuraavaan kauteen ilman turhaa painolastia harteillani. Labanc toteaa ja jatkaa:

– Uskon tehneeni suuren palveluksen koko Sharks-organisaatiolle.

Labanc painottaa halvan sopimuksen avaavan joukkueen GM Doug Wilsonille ylimääräisiä mahdollisuuksia.

– Hänellä on nyt paljon tilaa palkkakatossa hankkia yksi tai kaksi uutta pelaajaa. Se on mahtavaa ja uskon sen helpottavan joukkuetta tänä vuonna Stanley Cupin tavoittelussa. Kaudesta tulee pitkä ja tarvitsemme pelaajia, hyökkääjä painottaa.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!