NHL-legenda Jaromir Jagr valmistautuu uuteen kauteen – kilot karisseet nopeaan tahtiin!

© Kuva: Getty Images

Kautta aikain paras eurooppalainen jääkiekkoilija Jaromir Jagr valmistautuu parhaillaan kotimaassaan uuteen kauteen rajun kuntokuurin merkeissä.

Lomalla reilusti painoa ottanut ja omien sanojensa mukaan 121-kiloiseksi lihonut 47-vuotias kiekkolegenda on nyt karistanut Instagram-päivityksensä mukaan kahdeksan kiloa lähtöpainostaan.

– Joissakin harjoitusotteluissa tuntui paremmalta, joissakin huonommalta. Olen pudottanut hieman painoani, joten tilanteen pitäisi olla parempi. Kausi alkaa vasta parinkymmenen päivän päästä, joten minulla on vielä rutkasti aikaa, Jagr päivitti kauteen valmistautumistaan Blesk-lehdelle antamassaan haastattelussa.

32. ammattilaiskauteensa valmistautuva Jagr edustaa alkavalla kaudella kasvattajaseuraansa Kladnoa, joka nousi alkavaksi kaudeksi takaisin Tshekin pääsarjaan. Harjoituspeleissä kyyti muita pääsarjaseuroja vastaan on ollut kylmää, joskaan se ei huoleta kaiken nähnyttä legendaa.

– Miksi itkeä, kun kausi ei ole vielä edes alkanut? Tulokset eivät tietenkään ole sellaisia, joita odotimme. Henkilökohtaisella tasolla odotin hieman parempaa, vaikkakin osasin aavistaa, että peleistä tulee vaikeita, sympaattinen tähti pyörittelee.

Pitkällä NHL-urallaan 1921 tehopistettä runkosarjassa takonut Jagr on taalajäiden historian toiseksi paras pistemies heti Wayne Gretzkyn jälkeen.

Jagrin julkaisema kuva miehen nykyisestä habituksesta alla: