Näkemysero miljoona dollaria: Nuori NHL-tähti ja seura vääntävät jatkosopimuksesta – ”Emme ole vielä valmiita”

© Kuva: Getty Images
Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Vancouver Canucksin nuori tähtihyökkääjä Brock Boeser kuuluu muun muassa Mikko Rantasen ja Patrik Laineen ohella niihin kesän rajoitettuihin vapaisiin agentteihin, jotka vääntävät NHL-seuransa kanssa edelleen jatkosopimuksesta.

Vancouver Province -lehden toimittaja Ben Kuzman mukaan Boeserin agentti Ben Hankinson tavoittelee asiakkaalleen nelivuotista ja seitsemän miljoonan dollarin vuositulot takaavaa diiliä.

Osapuolet ovat pienen välimatkan päässä toisistaan, sillä Canucks-GM Jim Benningillä on mielessään hieman erilainen summa.

Benning kertoi TSN:n mukaan seuran käyttävän vertailukohtana San Jose Sharksin sveitsiläishyökkääjä Timo Meierin heinäkuun alussa tekemää nelivuotista ja kuuden miljoonan taalan vuositulot takaavaa kontrahtia.

Boeser summasi päättyneellä kaudella 69 ottelussa 56 (26+30) tehopistettä, kun Meierin lukema 78 ottelussa oli 30+36=66.

– He (Boeserin leiri) ovat olleet melko järkeviä vaatimuksissaan ja jatkamme edelleen keskusteluja päästäksemme maaliin. Olen toiveikas, että saamme jotain aikaan ennen harjoitusleiriä, mutta emme ole vielä valmiita, Benning totesi.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!