Näkemysero miljoona dollaria: Nuori NHL-tähti ja seura vääntävät jatkosopimuksesta – ”Emme ole vielä valmiita”

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin nuori tähtihyökkääjä Brock Boeser kuuluu muun muassa Mikko Rantasen ja Patrik Laineen ohella niihin kesän rajoitettuihin vapaisiin agentteihin, jotka vääntävät NHL-seuransa kanssa edelleen jatkosopimuksesta.

Vancouver Province -lehden toimittaja Ben Kuzman mukaan Boeserin agentti Ben Hankinson tavoittelee asiakkaalleen nelivuotista ja seitsemän miljoonan dollarin vuositulot takaavaa diiliä.

Osapuolet ovat pienen välimatkan päässä toisistaan, sillä Canucks-GM Jim Benningillä on mielessään hieman erilainen summa.

Benning kertoi TSN:n mukaan seuran käyttävän vertailukohtana San Jose Sharksin sveitsiläishyökkääjä Timo Meierin heinäkuun alussa tekemää nelivuotista ja kuuden miljoonan taalan vuositulot takaavaa kontrahtia.

Boeser summasi päättyneellä kaudella 69 ottelussa 56 (26+30) tehopistettä, kun Meierin lukema 78 ottelussa oli 30+36=66.

– He (Boeserin leiri) ovat olleet melko järkeviä vaatimuksissaan ja jatkamme edelleen keskusteluja päästäksemme maaliin. Olen toiveikas, että saamme jotain aikaan ennen harjoitusleiriä, mutta emme ole vielä valmiita, Benning totesi.