Millaisen sopimuksen Mikko Rantanen saa? Näin NHL-legenda kommentoi tilannetta

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Mikko Rantanen on tällä hetkellä ilman sopimusta NHL:ssä.

Colorado Avalanchen suomalaistähdelle ei ole kuitenkaan mitään stressattavaa, sillä hänelle tarjotaan varmasti pitkää ja rahakasta jatkosopimusta. Nuori hyökkääjä kertoi viime viikolla Iltalehdelle, että sopimusneuvottelut ovat käynnissä. Myös Avalanchen GM:n Joe Sakicin sanojen mukaan tilanne näyttää valoisalta.

– Valmistelemme pitkäaikaista sopimusta. Mutta jos sen on oltava lyhytaikainen, se on lyhytaikainen. Haluamme varmistaa, että hän allekirjoittaa sopimuksen. NHL:ssä on samanlaisessa tilanteessa useita hyviä jääkiekkoilijoita. Olemme avoimia erilaisille ratkaisuille, Sakic päivitteli TSN:lle. 

Rantanen antoi viime kaudella tiskiin sellaiset näytöt, että sopimuksesta odotetaan väkisinkin valtavaa. Suomalaistähti saalisti 74 ottelussa huimat 87 (31+56) tehopistettä, eikä tulevalta kaudelta odoteta yhtään vähempää.