Mikä on ratkaisu? Kolminkertainen Stanley Cup-voittaja arpoo edelleen uransa jatkoa – ”Jos minulta kysytään…”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin kapteeni Justin Williamsin uran jatko on seuran GM:n Don Waddellin mukaan edelleen hämärän peitossa.

– Omistaja (Tom Dundon) ja minä olemme jutelleet Justinin kanssa ja hän pohtii edelleen mitä tehdä. En osaa sanoa mihin suuntaan hän on kallistumassa. Jos minulta kysytään, sanoin jo jonkin aikaa sitten uskovani että hän jatkaa pelaamista, mutta hän pyrkii tekemään ratkaisun, joka on paras hänen itsensä ja perheensä kannalta, Waddell toteaa NHL.comille.

Williamsista tuli heinäkuun alussa rajoittamaton vapaa agentti. Hän ilmoitti Canes-johdolle viime kauden jälkeen tarvitsevansa aikaa päättäessään tulevaisuudestaan.

Kolminkertainen Stanley Cup-voittaja kertoi tuolloin, ettei uransa jatkuessa aio pelata muussa joukkueessa kuin Hurricanesissa.

Viime kaudella Williams oli runkosarjassa Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen jälkeen joukkueen kolmanneksi paras pistemies summattuaan 53 (23+30) tehopistettä.

Lokakuussa 38 vuotta täyttävän pelimiehen merkitys joukkueelle ei kuitenkaan näy pelkästään pisteissä, sillä hän on nuoren ryhmän selkeä johtohahmo pukukopissa.