Löytyihän se suomalaispakin korvaaja! NHL-seura nappasi flopin vapailta markkinoilta

© Kuva: Getty Images

Calgary Flames on solminut try out -sopimuksen puolustaja Andrew MacDonaldin kanssa. Kanadalaispakin edellinen kontrakti ostettiin kesäkuussa ulos Philadelphia Flyersin toimesta. Edesmennyttä sopimusta oli jäljellä yhden kauden verran, ja se oikeutti puolustajan 5 miljoonan dollarin vuosipalkkaan.

Viime kaudella MacDonald iski pelaamissaan 47 ottelussa vaisut tehot 0+9. Vielä toissa kaudella 32-vuotias puolustaja merkkautti 66 otteluun 21 tehopistettä. Aiemmalla urallaan MacDonald on edustanut Philadelphian lisäksi New York Islandersia.

Calgary menetti aiemmin tässä kuussa puolustaja Juuso Välimäen sairastuvalle. Joukkue kaipaa kipeästi halpaa korvaajaa suomalaispuolustajalle, joten aiemmasta joukkueestaan ulos ostettu MacDonald on seuran budjettiin sopiva kokeilu.