Liigan huippulupaukselle upea kunnia – valittiin kansainvälisen turnauksen parhaaksi

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Nuorten Leijonien Santeri Hatakka valittiin Venäjällä pelatun alle 20-vuotiaiden neljän maan turnauksen parhaaksi puolustajaksi. 18-vuotiaan puolustajan ruuti oli erittäin kuivaa, ja hän iski kolmeen otteluun kolme maalia.

Hatakka siirtyi ensi kaudeksi Ilvekseen Jokereista. Viime sesongilla pakkilupaus pelasi pääasiassa A-nuorissa ja nakutti 43 otteluun tehot 4+9.

Hatakka oli myös mukana kevään 2019 alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, jotka päätyivät Pikkuleijonien osalta jo puolivälieriin. Hatakka jäi viidessä ottelussa vaille tehopisteitä. Kesällä Hatakka varattiin NHL:ään kuudennella kierroksella San Jose Sharksin toimesta.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!