Philadelphia Flyers on pääsemässä sopimukseen nuoren laitahyökkääjänsä Travis Konecnyn jatkosopimuksesta, kertoo Flyersin radioselostajana toimiva Jason Myrtelus.

Myrteluksen ”sisäpiirilähteistä” saaman tiedon mukaan seura ja pelaaja ovat hyvin lähellä jatkosopimusta, joka takaisi neljän vuoden takaiselle 1. kierroksen varaukselle 4,5 miljoonan dollarin kausitienestit.

Kyseessä olisi selostajan mukaan niin sanottu siltasopimus, jonka aikana viime kaudella tehot 24+25=49 iskenyt 22-vuotias laitahyökkääjä voisi todistaa kuuluvansa NHL:n eliittihyökkääjien joukkoon. Sopimus olisi Myrteluksen mukaan kestoltaan joko kaksi tai kolmevuotinen.

Konecny kuittasi päättyneestä kaudesta 1,1 miljoonan dollarin tilin. Pienikokoinen laituri on missannut kahden viime kauden aikana vain yhden joukkueensa otteluista, ja kanadalaisesta odotetaankin seuralle pitkäaikaista luottohyökkääjää.

LUE MYÖS: Raju väite: tällainen sopimustarjous vaaditaan Patrik Laineen ryöväämiseksi Winnipegistä!

LUE MYÖS: NHL puuhailee uutta World Cupia – Leijonat saamassa jalkeille todellisen tähtisikermän!