Lähde: Kovat pinnat mättäneen NHL-tähtihyökkääjän arvo pohjamudissa – naurettava vaihtotarjous kertoo karua kuvaa

© Kuva: Getty Images

Konkarihyökkääjä Zach Parisen tulevaisuus Minnesota Wildissa on ollut pitkää puheenaiheena, sillä miehen järkyttävä 7,53 miljoonan dollarin takaava sopimus päättyy vasta kesällä 2025.

Parisen sopimusta pidetään yleisesti ottaen lähes mahdottomana kaupata.

Huomioitavaa on kuitenkin se, että Parise oli viime kaudella Wildin paras pistemies 61 tehopisteellään (28+33), joten paukkuja 35-vuotiaalla kiekkotähdellä selvästi vielä riittää.

The Athletic -lehden Wildin asiantuntijan Michael Russon mukaan Wild on yrittänyt kaupitella Parisea kesällä, mutta ainut tarjous jonka Wild on saanut tähdestään, on lähinnä naurettavaa luokkaa.

– Parisella on täysin siirron estävä pykälä sopimuksessaan. Voisin uskoa, että Wild rakastaisi saada siirtorajalla korkean varausvuoron tai kiekkolupauksen vastikkeena hänestä. Voin kertoa kuitenkin nyt sen, että Wild sai Parisesta jo tarjouksen, joka sisälsi toisen NHL-seuran veteraanipelaajan, jolla on kamala sopimus. Parise täyttää kesällä 36 vuotta ja hän tienaa 7,53 miljoonan dollarin palkkaa, joten tämä ei todellakaan ole helppo vaihtokauppa tehdä, Russo kertoo.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!