Jukka Rautakorvelta selvät teesit Tapparan tulevaan CHL-kauteen: ” Fakta on, että me ei olla…”

© Kuva: Ilari Isotalo

Kiekkokauden Euroopassa avaava Champions Hockey League (CHL) käynnistyy torstaina, kun sarjan ensimmäiset ottelut pelataan kaikkiaan kahdeksalla paikkakunnalla.

Suomesta on tällä kaudella mukana neljä joukkuetta: HPK, Kärpät, Pelicans ja Tappara.

Tappara on ainoana suomalaisryhmänä ollut mukana myös kaikkina viitenä aiempana vuotena. Huippumenestys on kuitenkin toistaiseksi jäänyt uupumaan.

– Fakta on, että me ei olla koskaan ylletty CHL:ssä edes puolivälieriin saakka. Se kertoo myös CHL:n kovasta tasosta, sarjassa ei ole yhtään helppoa ottelua. Seurana ja joukkueena me halutaan olla menestyvä porukka myös Champions Hockey Leaguessa, Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi totesi CHL:n suomalaisjoukkueiden yhteisessä mediatilaisuudessa Tampereella.

Tappara valmistautuu CHL-avaukseensa huolella, sillä joukkue matkusti jo maanantaina leirille Sloveniaan ja siirtyy torstaina Itävaltaan, jossa vastassa on KAC Klagenfurt.

Retki jatkuu Itävallasta Sveitsiin, jossa tamperelaiset kohtaavat lauantaina EHC Biel-Biennen.

Alkulohkon kolmas vastustaaja, norjalainen Frisk Asker tulee vastaan lokakuussa.

Rautakorvella on selvät askelmerkit ryhmälleen valmiina.

– Ensin pitää selvitä alkulohkosta, sitten mennä pidemmälle playoffeissa kuin aiemmin. Toivottavasti yleisökin löytää CHL-pelit vielä paremmin kuin viime vuonna. Meillä on vastassa hienoja joukkueita täynnä vahvoja, kokeneita pelaajia, Rautakorpi painottaa.

Lähde: Tappara


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.