Jukka Rautakorvelta selvät teesit Tapparan tulevaan CHL-kauteen: ” Fakta on, että me ei olla…”

© Kuva: Ilari Isotalo
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kiekkokauden Euroopassa avaava Champions Hockey League (CHL) käynnistyy torstaina, kun sarjan ensimmäiset ottelut pelataan kaikkiaan kahdeksalla paikkakunnalla.

Suomesta on tällä kaudella mukana neljä joukkuetta: HPK, Kärpät, Pelicans ja Tappara.

Tappara on ainoana suomalaisryhmänä ollut mukana myös kaikkina viitenä aiempana vuotena. Huippumenestys on kuitenkin toistaiseksi jäänyt uupumaan.

– Fakta on, että me ei olla koskaan ylletty CHL:ssä edes puolivälieriin saakka. Se kertoo myös CHL:n kovasta tasosta, sarjassa ei ole yhtään helppoa ottelua. Seurana ja joukkueena me halutaan olla menestyvä porukka myös Champions Hockey Leaguessa, Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi totesi CHL:n suomalaisjoukkueiden yhteisessä mediatilaisuudessa Tampereella.

Tappara valmistautuu CHL-avaukseensa huolella, sillä joukkue matkusti jo maanantaina leirille Sloveniaan ja siirtyy torstaina Itävaltaan, jossa vastassa on KAC Klagenfurt.

Retki jatkuu Itävallasta Sveitsiin, jossa tamperelaiset kohtaavat lauantaina EHC Biel-Biennen.

Alkulohkon kolmas vastustaaja, norjalainen Frisk Asker tulee vastaan lokakuussa.

Rautakorvella on selvät askelmerkit ryhmälleen valmiina.

– Ensin pitää selvitä alkulohkosta, sitten mennä pidemmälle playoffeissa kuin aiemmin. Toivottavasti yleisökin löytää CHL-pelit vielä paremmin kuin viime vuonna. Meillä on vastassa hienoja joukkueita täynnä vahvoja, kokeneita pelaajia, Rautakorpi painottaa.

Lähde: Tappara

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!