Jättimäinen diili odottaa? IL: Näin NHL-tähti Mikko Rantanen kommentoi sopimusneuvottelujaan

© Kuva: Getty Images
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Viime kaudella NHL:ssä loistanut Mikko Rantanen on vielä toistaiseksi ilman sopimusta.

Colorado Avalanche -tähdellä ei ole kuitenkaan huolta tulevasta, sillä monet ovat povanneet Rantaselle peräti kahdeksanvuotista sopimusta sekä 9-10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Vielä toistaiseksi tilanne on kuitenkin auki.

– Sopimus on työn alla, eikä mulla ole ihan tarkkaa tietoa missä asian kanssa mennään. Ei tähän asiaan voi oikein muuta kommentoida. En tiedä, kuinka kauan sopimuksen syntyminen vielä kestää, Rantanen kertoo Iltalehdelle.

22-vuotias suomalaishyökkääjä ei ole ottanut sopimustilanteestaan turhaa stressiä. Hän uskoo asian olevan hyvin aikataulussa.

– Ei ole vielä ruvennut asia harmittamaan yhtään, on vasta elokuun alkupuoli ja training campin alkuun on paljon aikaa. Ei stressata. Ei tämä vaikuta harjoitusmotivaatioon tippaakaan. Ensi kaudella pitää kuitenkin pelata ja olla hyvässä kunnossa.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!