Jatkosopimus vielä tekemättä! NHL-pomo mietteliäänä nuoresta tähtipuolustajastaan – ”Onko samoja ongelmia tiedossa myös jatkossa?”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsilla on vielä tekemättä kaksi tärkeää jatkosopimusta nuorten runkopuolustajiensa Brandon Carlon ja Charlie McAvoyn kanssa.

Joukkueen ykköspomo Cam Neely kertoikin NBC Sports Bostonin haastattelussa, ettei ratkaisua molempien kanssa välttämättä saada vielä ennen syyskuun puolivälissä alkavaa kauteen valmistavaa leiriä.

Varsinkin McAvoyn kohdalla riittää mietittävää, sillä vaikka 21-vuotias puolustaja on ollut aika ajoin erittäin tehokas, on hän myös kärsinyt koko lyhyen NHL-uransa ajan runsaasti loukkaantumisista.

– Sitä tulee miettineeksi, kun pelaajalla on paljon terveyshuolia pari vuotta peräkkäin jo nuorella iällä. Onko samoja ongelmia tiedossa myös jatkossa vai oliko kyse vain huonosta onnesta. Me kaikki tiedämme mihin Charlie parhaimmillaan pystyy, mutta hänellä on ollut paljon loukkaantumisia. Haluaisimme luonnollisesti hänen ja Brandonin pelaavan koko uransa Bruinsissa, mutta meidän on myös mietittävä kokonaisuutta organisaation kannalta, Neely painottaa.

McAvoy on joutunut olemaan kahden ensimmäisen NHL-kautensa aikana sivussa lähes 50 ottelusta, jonka vuoksi bostonilaisjoukkue joutuu miettimään tarkkaan minkälaisen sopimuksen se yhdysvaltalaispuolustajan kanssa voi solmia.

Päättyneellä kaudella pakki summasi 54 runkosarjaottelussa 28 (7+21) tehopistettä. 23 pudotuspelin saldo oli 2+6=8.