Hokkarit naulaan! Entinen Jokerit-puolustaja lopettaa uransa – koskettavat jäähyväiset

© Kuva: Juha Tamminen
Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Puolustaja Markus Nordlund ilmoitti torstaina Instagram-tilillään, ettei hän jatka enää pelaajauraansa.

34-vuotias eurajokelainen ehti pelaamaan Liigassa yli 400 ottelua, kun hän edusti Lukkoa, KalPaa, TPS:ää, Jokereita sekä Sportia. Tämän Nordlund kiekkoili ulkomailla NLA:ssa, SHL:ssä, DEL:ssä sekä EBEL:ssä. Hänen viimeiseksi seuraksi jäi italialainen HC Bolzano.

– Olen päättänyt ripustaa hokkarit naulaan ja vetäytyä pelaajana ammattijääkiekosta. Rajoittamaton kunnioitus menee vaimolleni ja tyttärelleni. Haluan kiittää myös molempia perheitämme minun tukemisesta. Ja etenkin isääni, joka mahdollisti pelaamiseni, kun olin nuorempi. Kiitos, Nordlund kirjoitti Instagramissa.

Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!