HPK:n kausi käynnistyy CHL-ottelulla Tšekeissä torstaina, kun vastaan asettuu HC Plezen. Pääset lyömään HPK:n voittoa jättikertoimella 50,00.

Erikoistarjouksesta vastaa peliyhtiö . Jättikerroin 50,00 on mieletön, sillä normaalisti HPK:n voitosta saa ainoastaan kertoimen 2,70. Jättikertoimen ohella TV lähettää ottelun myös ilmaiseksi suorana lähetyksenä.

Kun siis seuraat alapuolen ohjeita, pääset tekemään 50€ HPK:n voittaessa ja näet myös matsin ilmaiseksi. HPK:n ottelun ohella TV lähettää myös kaikki muut kauden CHL-pelit ilmaiseksi!

Lyö HPK voittoon jättikertoimella 50,00:

1. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.
2. Lyö HPK:n voittoa Plezenistä vähintään 1€ panoksella.
3. Saat HPK:n voittaessa normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille. Saat HPK:n voittaessa Plzenin varsinaisella peliajalla 50 euroa bonusrahaa perjantaina 30.8. klo 18:00 CEST mennessä. Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50.

Voittaako HPK Plezenin?

HPK voitti monien yllätykseksi mestaruuden viime kaudella. Ennen kauden alkua HPK:ta ei veikata kärkijengiksi, mutta samaa saattoi sanoa moni myös vuosi sitten. HPK nojasi viime kaudella yksilöiden ohella vahvaan valmennukseen ja toimivaan pelitapaan.

Antti Pennasen joukkue on tälläkin kaudella varmasti vahva, vaikka useampi avainpelaaja jättikin seuran. Uusilta nimiltä odotetaan paljon ja CHL-ottelut ovatkin tärkeä näyttöpaikka kauden alkaessa.

Vastustaja Plezen eteni viime kaudella Tšekin liigassa välieriin asti. Finaalipaikka jäi lopulta vain voiton päähän, kun ryhmä taipui 7. pelissä Trinecille. Plezen on ottelussa ehkä hienoinen ennakkosuosikki kotietunsa takia, mutta kyllä tässä HPK:lla on kaikki saumat voittoon asti!

Torstai 29.8. Klo 18.00
HC Plezen – HPK

LUNASTA JÄTTIKERROIN