Suomalaispelaaja rustasi jatkon NHL:ään – tällaiset odotukset hänen niskaansa ladataan seuran puolesta

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksissa tiedetään, minkälaisia odotuksia joukkue lataa vastikään vuoden jatkosopimuksen tehneen Antti Suomelan niskaan. Espoolaislähtöinen pelaaja pelasi ensimmäisellä Pohjois-Amerikan kaudellaan NHL:ssä 27 ottelua tehoin 3+5=8.

AHL:n puolella San Jose Barracudan sotisovassa matseja kertyi runkosarjassa 47 kappaletta tehoin 6+14=20. Kahdessa pudotuspeliottelussa syntyi yksi syöttöpinna.

NHL-joukkue Sharksin GM Doug Wilson odottaa tulevaa vesi kielellä.

– Odotamme innokkaina, kuinka Antti kehittää peliään tulevalla kaudella edelleen Pohjois-Amerikassa. Hän on pystynyt sopeuttamaan pelinsä pienempään kaukaloon, joten hän taistelee paikasta NHL-kokoonpanossa, GM arveli NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

25-vuotiaan Suomelan tienestit putoavat uuden sopimuksen myötä hieman edellisestä kaudesta, sillä hän kuittaa uuden kontrahdin myötä tulevasta sesongista CapFriendly-sivuston mukaan sarjan minipalkan 700 000 dollaria.

Viime kaudella korvaus oli taalaliigan puolella 925 000 taalaa.

LUE MYÖS:
Suomalaishyökkääjälle vuoden NHL-jatkosopimus – palkka putosi minimitasolle