Ruotsiin siirtynyt Nicklas Lasu harmittelee yhä Liigan finaalitappiota: ”Jälkeenpäin miettii, mitä olisi pitänyt tehdä toisin”

© Kuva: Juha Tamminen

Nicklas Lasu pelaa ensi kaudella Ruotsin SHL:n Frölundassa. Lasu pelasi juniorivuotensa ja koko ammattilaisuransa göteborgilaisseurassa ennen siirtoaan Kärppiin kaudeksi 2017−18.

Vaikka ruotsalaissentteri ei enää olekaan Kärppien sopimuspelaaja, harmittelee hän yhä kevään finaalisarjan tappiota HPK:lle. Kärpät hävisi hämeenlinnalaisille ratkaisevan seitsemännen ottelun, mikä tarkoitti oululaisten jäämistä hopealle.

− Sellainen lopetus jää vaivaamaan pitkäksi aikaa. Ottelussa tapahtuu asioita, joista miettii jälkeenpäin, että mitä olisi pitänyt tehdä toisin, Lasu sanoo Expressenille.

Harjoittelu tulevaa kautta varten on kuitenkin ollut jo tovin käynnissä, joten Lasu on voinut kääntää katseensa tulevaisuuteen. Hän kertoo kehittyneensä Kärpissä paljon.

− Minusta tuli kokonaisvaltaisempi ja sain paljon luottoa ja vastuuta. Toivon voivani auttaa Frölundaa samalla lailla kuin Kärppiä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!