NHL:stä yllättäen Liigaan! MTV: Agentti paljasti, miksi MM-kultaleijona halusi Suomeen

© Kuva: Getty Images

Liigassa kuluneella kaudella toiseksi jäänyt Kärpät julkaisi perjantaina kovan sopimuksen, kun se pääsi yksivuotiseen sopimukseen Juho Lammikon kanssa.

23-vuotias suomalaishyökkääjä saapuu Ouluun NHL-seura Florida Panthersin organisaatiosta. Siirto oli melko yllättävä, sillä Lammikolla oli takanaan hyvä kausi Pohjois-Amerikassa sekä maajoukkueessa. Tässä vaiheessa nuori hyökkääjä näki kuitenkin järkevimmäksi vaihtoehdoksi tulla kehittymään Suomeen.

– Hän laski niin, että hän joutuisi pelaamaan paljon AHL:ssä. Hän on nuori pelaaja ja Juho näkee niin, että hänellä on asioita, joita hänen pitää vielä kehittää. Kärpissä on päävalmentaja Mikko Manner, johon hän luottaa paljon.

– Hän ja kaikki olivat sitä mieltä, että todennäköisesti hän kehittyy enemmän täällä Suomessa kuin siellä (Pohjois-Amerikassa), Lammikon agentti Tomi Haula paljasti MTV Urheilulle.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!