Mikä tylytys! Carolinan miljardööriomistaja lyttäsi Sebastian Ahon agentin – ”Fakta on se”

© Kuva: Getty Images

Sebastian Ahoon liittyvä sopimussoppa päättyi tiistaina, kun Carolina Hurricanesin omistava miljardööri Tom Dundon paljasti aikovansa maksaa Montreal Canadiensin tekemän offer sheet -tarjouksen.

Canadiensin GM:n Marc Bergevinin sekä Ahon pelaaja-agentin Gerry Johanssonin virittelemä 42 miljoonan dollarin sopimustarjous sekä sen sisältämän 11 dollarin allekirjoitusbonuksen maksaminen seuraavan viiden päivän aikana ei ole Dundonin mukaan mikään haaste Hurricanesille.

– Se oli niin naurettava yritys, kun katsoo onnistumismahdollisuutta. Jos tämä oli testi, niin olipa se helppo. Tämä kuulosta kamalalta, mutta sen shekin kirjoittaminen ei tuntunut missään. Se, että te (Kanadan media) kysytte minulta, että onko 20 miljoonaa paljon, niin se johti meidät tähän tilanteeseen, Dundon latasi The Athletic -lehdelle.

Dundonin suututti erityisesti se, kuinka Johansson vakuutti Ahon haluavan siirtyä Canadiensiin.

– Ei ole olemassa skenaariota, jossa Sebastian Aho ei haluaisi olla Hurricanesissa. Jos hän olisi sanonut sen, niin asia olisi eri, mutta hän ei sanonut niin. Fakta on se, että hänen agenttinsa sanoi sen, niin sillä ei ole mitään painoarvoa, Dundon jyrisee.

– Minua ei kiinnosta ollenkaan Ahon agentti. Hänellä ei ole mitään merkitystä, Dundon jatkoi painavaa puhettaan.