Liiga-seuran huippulupaus lähestyy NHL-unelmaansa: ”Testeistä näki, että fysiikkani oli hyvällä tasolla muihin verrattuna”

© Kuva: Juha Tamminen

Lahden Pelicansin tulevan kauden yksi mielenkiintoisimmista nimistä on hyökkääjä Jesse Ylönen.

19-vuotias Ylönen on Montreal Canadiensin kesän 2018 varaus ja takoi jo viime kaudella – ensimmäisellään Liigassa – mukavat 27 (13+14) tehopistettä.

Kauden kohokohta oli alle 20-vuotiaiden MM-kulta tammikuussa ja Ylönen sai Canadiensilta positiivista palautetta sesongistaan.

– Joulusta eteenpäin pelasin heidän mielestään todella hyvin, Ylönen toteaa Pelicansin nettisivulla julkaistussa haastattelussa.

Kesällä Ylönen vietti muutaman viikon Montrealissa nuorten lupausten leirillä ja ennusmerkit tulevaa silmällä pitäen olivat lupaavia.

– Testeistä näki, että fysiikkani oli hyvällä tasolla muihin verrattuna. Kaikkia osa-alueita pitää saada paremmaksi, että siellä pystyy erottumaan edukseen. Luistelua, kiekon käsittelyä, laukausta, kaikkea, Ylönen toteaa.

Vielä tulevalla kaudella nuorukaisen pelipaikka on lahtelaisseurassa.

– Minulla oli tänne sopimus, ja sieltä sanottiin, että jos muuta tietoa ei tule, niin täällä jatketaan. Tosi innoissani olen, että saan vielä yhden kauden pelata täällä. Joukkue on muuttunut paljon, ja kaikki lähtee taas tavallaan puhtaalta pöydältä. Tekeminen on näyttänyt tosi hyvältä ensimmäisenä treeniviikkona, Ylönen hehkuttaa ja jatkaa:

– Totuus on se, etten ole vielä todellakaan valmis sinne (NHL:ään). Pitää kehittyä paljon, ja haluan pelata täällä niin hyvän kauden, että pääsen sinne.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004