Leo Komarov ei turhia stressaa – kommentoi NY Islandersin pelaajakauppoja: ”Eiköhän sen näe sitten”

© Kuva: Getty Images

Leo Komarov viettää parhaillaan Suomessa seesteisempää suvea kuin viime kesänä, jolloin muutto Torontosta New Yorkiin tiesi paljon muutoksia myös arkeen.

– Nyt ei tarvitse kämppää etsiä tai muuta sellaista, ja tietää milloin pitää lähteä takaisin. Eli elokuun lopussa varmaan, hyökkääjä kertoo NordicBetin haastattelussa.

Takana on hieno avauskausi Islandersissa, ja valmistautuminen uuteen kauteen on käynnistynyt. Islandersin pelaajaliikennettä hän ei juuri myönnä seuranneensa.

– Ei hirveästi ole ollut aikaa. Eiköhän kokoonpanon näe sitten kun sinne mennään, konkari virnistää.

– Nyt lähinnä treenataan ja ollaan perheen kanssa. Enimmäkseen Espoossa, mutta vähän joka puolella Suomea.

Seurakaveri Valtteri Filppula palaa New Yorkista ensi kaudeksi Detroitiin.

– Se on tietysti omalta kannalta ikävä juttu. Hän pelasi hyvin ja on aika läheinen ystävä myös. Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä on peliä vaan, ja eiköhän se ollut hyvä juttu hänelle, että sai kahden vuoden sopimuksen. Ja nähdään me tässä kesällä ihan riittävästi…

Komarov osallistuu kesän aikana myös ainakin pariin hyväntekeväisyystapahtumaan. Bermuda-tennisturnauksessa tuttuja kavereita oli jälleen kerran koolla runsaasti, ja sama tulee olemaan tilanne alumniottelussa Lahdessa elokuussa.

– Hyväntekeväisyystapahtumat ovat aina hienoja, etenkin kun samalla näkee paljon kavereita. Bermudassa ei pelillisesti paljon jäänyt kerrottavaa, mutta paremmin se meni kuin edellisellä kerralla, Komarov naurahtaa.

– Olin myös viime vuonna alumnitapahtumassa, Raumalla, ja varmasti hieno tapahtuma tulee nytkin. Mielellään näissä pelaa.

Lähde: NordicBetin tiedote


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.