Komealla NHL-urallaan yli 1000 ottelua pelannut keskushyökkääjä Tomas Plekanec jatkaa uraansa Tshekin liigassa.

Mies vahvistaa Novinky-sivustolle pelaavansa tulevalla kaudella joko Kometa Brnossa tai Rytiri Kladnossa, joita mies edusti myös menneellä sesongilla. Plekanec pelasi kakkostasolla pelanneen Kladnon riveissä 10 ottelua tehoin 5+7=12. Pääsarjaseura Brnon paidassa pelaamissaan 16 ottelussa 36-vuotias taituri merkkautti seitsemän syöttöpinnaa.

Raha ei liene tshekkihyökkääjän jatkon motiivina, sillä mies on tiettävästi hylännyt rahakkaammat tarjoukset niin KHL:stä kuin Sveitsin pääsarja NLA:stakin.

Tshekki-ikoni pelasi vuonna 2003 alkaneella NHL-urallaan Montreal Canadiensin paidassa komeat 1001 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 233+375=608. Pudotuspelikokemusta huipputaitavalle sentterille kertyi 94 ottelun verran.