NHL:n konkarihyökkääjän tuoreesta sopimuksesta täysi floppi – palasi jo kotiin, ura on jatkumassa: ”Tällainen saa adrenaliinin kiehumaan”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesiin vasta viime viikolla Toronto Maple Leafsista siirtyneen konkarihyökkääjä Patrick Marleaun sopimus on ostettu ulos. NHL:n kotisivut kertovat, että pelaaja on palannut kotiin perheensä kanssa. Majapaikka sijaitsee Kaliforniassa.

NHL:ssä lähes 800 peräkkäistä ottelua pelannut Marleau nakutti viime kaudella Toronto Maple Leafsin sotisovassa 82 kamppailussa tehot 16+21=37.

– Viime kausi ei ollut standardieni mukaan kovin hyvä. Odotan innolla, että pääsen todistamaan toisin. Tällainen saa adrenaliinin kiehumaan. Todistettavaa on kausi toisen jälkeen, edellisen kerran vajaan ottelumäärän kaudella 2008-09 pelannut hyökkääjä kertoi.

Kotiin palaamisesta ja kommenteista voisi päätellä ilman sen suurempia Sherlock Holmes -havaintoja sen, että Marleau tahtoisi pelata lähellä perhettään. Aiemmin mediassa on liikkunut juttua, että pelaaja saattaisi palata San Joseen paitaan. Tuota joukkuetta hän edusti kaudet 1997-2019.

Kalifornian suunnasta myös Los Angeles Kings on osoittanut kiinnostuksensa konkaria kohtaan.