Kaapo Kakko tulee aloittamaan ensi kauden välittömästi NHL:ssä, povaa The Journal Newsin –toimittaja Vince Z. Mercogliano.

Rangersin sisäpiiriläinen uskoo, että 18-vuotias suomalainen on heti syksyllä valmis NHL-kaukaloon. Toimittajan mukaan on hyvinkin mahdollista, että Kakko aloittaisi uransa taalajäillä kolmosketjussa yhdessä Vladislav Namestnikovin sekä sentteri Brett Howdenin kanssa.

– Luultavasti on selvää, että Kakko voi nousta nopeastikin ketjuissa, jos hän vastaa hypeen. Rangersilla on keskushyökkääjinä nuoria vaihtoehtoja, kuten Howden, Lias Andersson sekä Filip Chytil, joista kullakin on potentiaalia nousta suurempaankin rooliin, toimittaja näkee.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin