Nappaako Patrik Laineen nuori seurakaveri jopa suomalaistähteä tuhdimman jatkosopimuksen?

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen jatkosopimusspekulaatioiden viedessä päähuomion monilta NHL-seuraajilta on saattanut unohtua se tosiasia, että toisellakin Winnipeg Jetsin nuorella tähtihyökkääjällä on kesällä edessään neuvottelut elämänsä ensimmäisestä ”oikeasta” NHL-sopimuksesta.

Kanadalaisseura joutuu nimittäin raottamaan Laineen lisäksi kukkaronsa nyörejä myös 22-vuotiaan laitahyökkääjä Kyle Connorin kohdalla. Tällä kaudella ajoittain hyvinkin toimivaa yhteispeliä joukkueen ykköstähtiin lukeutuvien Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin kanssa esittänyt nopea kanadalaislaituri iski tällä kaudella runkosarjassa komeat 66 (34+32) pistettä nousten neljän maalin erolla jopa Lainetta tehokkaammaksi maalipyssyksi.

Älykäs, nopea, pehmeäkätinen ja hyvin maalivainun omaava nuorukainen ei ehkä omaa Laineen laukausta, joskin kanadalainen on suomalaista huomattavasti kokonaisvaltaisempi pelimies.

The Score -sivuston NHL-toimittaja Josh Wegman arvioi Connorin tulevan jatkosopimuksen pituudeksi kuutta vuotta arvon noustessa 6,5-7,5 miljoonan dollariin vuodelta. Tässä tapauksessa Connorin uusi sopimus hipoisi kokonaisarvoltaan 45 miljoonaa dollaria. Jääkin nähtäväksi, kumpaa rajoitetuista vapaista pelaajistaan – Lainetta vai Connoria – Jetsin seurajohto pitää arvokkaampana.

LUE MYÖS: Järkälemäinen maalivahtilupaus antaa näyttöjä Tapparalle – varattiin NHL:ään kolme vuotta sitten

LUE MYÖS: Tajuton vuosipalkka! Arvio: Mikko Rantanen allekirjoittaa jättimäisen NHL-diilin

LUE MYÖS: Kova arvio! Patrik Laineelle luvassa kymmenien miljoonien arvoinen jatkosopimus?


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!