Liiga-seura vahvisti hyökkääjäkaksosten hankinnan – Ruotsissa onnistumiset jäivät vähäisiksi

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässät on tehnyt yksivuotiset sopimukset Tyson ja Tylor Spinkin kanssa. Hyökkääjäkaksoset siirtyvät patapaitaan ruotsalaisen pääsarjaseura Örebron riveistä. Ikää Spinkeillä on 26 vuotta.

Kanadalaisveljekset pelasivat Örebrossa kahden kauden ajan. Kumpikaan ei tehopisteillä päässyt juhlimaan. Tylor Spink pelasi seurassa 48 ottelua tehoilla 6+4. Tyson Spink puolestaan esiintyi 29 ottelussa tehoin 2+0.

Kummallakin Spinkin veljeksellä on takanaan menestyksekäs ura ECHL:ssä ennen Ruotsin vuosia. Tyson Spink valittiin jopa sarjan parhaaksi tulokkaaksi kaudella 2016-17.

– Yhtäältä pidämme tärkeänä sitä, että veljekset ovat pelanneet yliopistouran jälkeen kaksi kautta Euroopassa ja siten nähneet skandinaavista kulttuuria sekä elämänmenoa. Toisaalta tiedämme, mikä harjoituskulttuuri ja vaatimustaso Örebrossa on. Tämä kaikki auttaa sopeutumisessa organisaation ja joukkueen arvoihin, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran verkkosivuilla.

– He tulevat sarjasta, jossa luistelutempo ja kamppailukovuus on hiukan Liigaa korkeampi. Tylor ja Tyson ovat pelinopeita päästään ja pystyvät luomaan sekä ovat hyviä eri kombinaatiopeleissä. Uskomme, että voimme auttaa veljeksiä vielä seuraavalle tasolle.