Buffalo Sabresin kesken päättyneen NHL-kauden ovet paukkuen jättänyt ja sopimuksensa motivaatio-ongelmiin vedoten purkanut ruotsalaishyökkääjä Patrik Berglund saattaa olla tekemässä yllätyspaluun taalajäille tulevaisuudessa.

Ennen Sabres-siirtoaan 10 kauden ajan St. Louis Bluesia edustanut 31-vuotias veteraani jätti 10 miljoonaa dollaria pöydälle päästäkseen taannoin eroon Sabres-sopimuksestaan. Nyt akkujaan ladannut ruotsalainen kuitenkin ”tutkii mahdollisuuksiaan palata NHL:ään”, kertoo sisäpiiritoimittaja Andy Strickland.

Berglund on iskenyt uransa aikana pelaamissaan 717 runkosarjaottelussa tehot 170+156=326. Miehen palveluksille on tiettävästi edelleen kysyntää NHL-piireissä.

Andy Strickland

@andystrickland
Former #stlblues 1st rounder Patrik Berglund exploring a return to the #NHL. Generating some interest.