Huippu-uutisia kiekkofaneille! Liiga-otteluita nähtävissä ensi kaudella myös MTV:n kanavilla

© Kuva: Juha Tamminen
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Kotimaisen jääkiekon ystäviä hemmotellaan ensi kaudesta lähtien vielä paremmin kuin ennen.

MTV tiedottaa, että MTV3-kanava tulee näyttämään tulevalla Liiga-kaudella avauskierroksen HPK-Kärpät-ottelun. Sub-kanava näyttää puolestaan 15 runkosarjaottelua sekä pudotuspelejä.  Lisäksi nämä samat ottelut ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa.

Liigan televisiointioikeudet omistaa nykyisin Telia, joka näyttää tuttuun tapaan kaikki Liigan runkosarja- sekä pudotuspeliottelut. Telia näyttää myös peräti 23 Liigan harjoituskauden ottelua, kuten Pitsiturnauksen.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!