Edmonton Oilers nappaamassa kovan vahvistuksen – uransa parhaan kauden pelannut Stanley Cup -voittaja lähellä sopimusta!

© Kuva: Getty Images

Isoja muutoksia kokoonpanoonsa tekemässä oleva Edmonton Oilers on lähellä sopimusta  laitahyökkääjä Brett Connollyn kanssa.

Pelaajan agentti Gerry Johansson kertoo 630 CHED -radiokanavan haastattelussa käyneensä lupaavia keskusteluja tehojen valossa uransa parhaan kauden juuri Washington Capitalsissa pelanneen 27-vuotiaan kanukkihyökääjän siirtymisestä Albertaan.

Agentin mukaan kaikkiaan 6-8 joukkuetta on ilmaissut kiinnostuksensa toissa kaudella Stanley Cupin voittoa juhlineeseen Connollyyn, joskin Oilers vaikuttaa tällä hetkellä potentiaalisimmalta vaihtoehdolta Edmontonin lähistöltä kotoisin olevalle pelaajalle.

– Se (sopimus Edmontoniin) olisi melkoinen mahdollisuus Brettin kaltaiselle pelaajalle. Hän on kotoisin länsi-Kanadasta. Meillä on edessämme vielä useita puheluita viedäksemme saagan maaliin asti, mutta Edmonton vaikuttaisi loistavalta kohteelta hänelle, agentti myöntää.

Connolly iski päättyneellä kaudella pelaamissaan 81 runkosarjaottelussa uransa ennätystehot 22+24=46. Hyökkääjä on tulevasta osoitteesta riippumatta saamassa selvän palkankorotuksen aikaisempaan, 1,5 miljoonan dollarin kausitienestit tuoneeseen sopimukseensa.