Vaarallinen kaatuminen? Kaapo Kakko kuittailee medialle: ”Pelästyin itsekin”

© Kuva: Getty Images

KOSICE. Leijoinien Kaapo Kakko väläytteli osaamistaan, vaikka jäi ilman tehomerkintöjä maanantaina USA-pelissä.Nuori kiekkotaituri pyöritteli vastustajaa ajottain häkellyttävällä tavalla. Usea NHL-tähti oli vastaantulija, kun nuori leijonapelaaja laittoi jalat liikkeelle.Muun muassa jatkoajalla nähtiin tilanne, kun Kakko meinasi kikkailla kiekon maaliin. Viime hetkellä USA:n kolmikko sai estettyä nuorukaisen aikeet.

– Siinä lähettiin taas hakemaan sellaista highlight-maalia. Olisi ollut hienoa laittaa peli siitä pakettiin, mutta ei mennyt tänään. Säästellään seuraaviin peleihin, Kakko virnisti medialle.Kakon nimi pyöri otsikoissa sunnuntaina ikävässä mielessä. Iltalehti uutisoi hyökkääjän kaatuneen vaarallisesti treeneissä. Uutinen huvitti Kakkoa, joka kuittaili medialle pilke silmäkulmassa.

– Pelästyin vähän itsekin siinä, että mitä mulle on käynyt, kun luin siitä. Ei siinä kyllä mitään – pelikunnossa ollaan. Olen mä ennenkin kaatunut jäälle, mutta ole vain Iltalehdestä siitä lukenut, Kakko kuittasi.Huilipäivät tarpeeseenLeijonat viettää USA-pelin jälkeen vapaapäivää. Tiistaina vuorossa ei ole lainkaan treenejä – joukkue on ansainnut kovan alun jälkeen hetken vetää happea.Kakko aikoo nollata avauspelit pleikkarin parissa.

– 

Kyllä tämä alku tuntui jo. Kaikki odottivat, että nämä kaikki kolme peliä ovat kovia. Hyvä saada muutama huilipäivä. Ehtii miettimään vähän muutakin kuin jääkiekkoa, Kakko virnisti.

LUE MYÖS: Tunteisiin! Leijonien voimapesä sai USA-taiturin pimahtamaan – ”En tiedä mitä tapahtui”

LUE MYÖS: Kaatuiko Leijonat oikeusmurhaan? MTV: Jukka Jalonen haukkui tuomarin pystyyn: ”Ei v***u uskaltanut viheltää”

LUE MYÖS: Tämä video kertoo paljon! Kaapo Kakko suorastaan dominoi Jack Hughesia – Jokerit-tähti ylistää: ”Valovuoden edellä”

LUE MYÖS: Kokiko Leijonat oikeusmurhan? NHL-tähdeltä kyseenalainen temppu – fanit raivona: ”Tuomarifarssi!”

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.