Unelmasiirto! Kärppien tähtipelaaja siirtyy ensi kaudeksi NHL:ään

© Kuva: Juha Tamminen
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Oulun Kärppien puolustuksessa kaksi viimeisintä kautta viettänyt Teemu Kivihalme siirtyy ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan.

23-vuotias suomalaispuolustaja lähtee tavoittelemaan NHL-unelmaansa, sillä hän on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Kanadalaisseura tiedotti asiasta tiistaina verkkosivuillaan.

Kivihalme lukeutui tällä kaudella Liigan parhaimpien pelaajien joukkoon. Tähtipuolustaja esiintyi 60 ottelussa tehopistein 9+21=30. Huippuonnistumiset avasivat myös ovet Leijoniin, mutta MM-jäillä miestä ei nähdä.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!