MM-kisat
Tsekki – Ruotsi
Perjantai 10.05 klo 21:15

Leijonien avausmatsin lisäksi MM-kisojen avauspäivään mahtuu muitakin mielenkiintoisia otteluita. Yksi näistä on Tsekin ja Ruotsin välinen taisto, jossa Tre Kronor yrittää ottaa revanssin viime viikonlopun EHT:ssä kärsimästään tappiosta. Samaan aikaan pelataan Leijonien lohkossa USA – Slovakia, joten kovimmilla lätkäfaneilla pitää olla useampia ruutuja käytössään. Kannattaa muistaa TV:n suorat lähetykset kisoista, kun MM-kisoista pitää saada kaikki irti.

Tsekillä on kisoissa kelpo nippu ja pöljänä päivänä se laittaa kampoihin kelle vaan. Kuitenkin luokkaeroa löytyy kisojen neljään parhaaseen joukkueeseen (Kanada, Venäjä, Ruotsi ja USA). Tsekiltä löytyy noin kaksi kentällistä NHL-miehiä ja lisäksi on pelaajia muista laatusarjoista. Onpa mukana myös JYPiin ensi kaudeksi siirtynyt keskushyökkääjä David Tomášek. Joukkueen kirkkain tähti lienee Pihiladelphiassa varmaa jälkeä tehnyt Jakub Voracek.

Ruotsin joukkue herättää kunnioitusta, sillä se on kauttaaltaan hyvin laadukas. Maalivahtiosasto ei jätä toivomisen varaa, puolustus jyrää Oliver Ekman-Larssonin johdolla ja hyökkäyksessä mellastavat mm. Eliakset Lindholm ja Pettersson. Muutaman nimen luetteleminen ei tee koko joukkueelle oikeutta, sillä joukkueen taso on erittäin laaja. Tsekki yllätti Tre Kronorin EHT:llä kovalla työllä ja onnistuneella puolustustaktiikalla. Samaa varmasti yritetään myös perjantaina, mutta uudelleen onnistumisesta ei ole takeita.

Vetosuositus

Petsipappa pitää kovaa Ruotsia selkeänä suosikkina. EHT oli joukkueelle hyvä opetus ja nyt ollaan yhtä matsia viisaampia. Vetosuositus menee länsinaapuriin: Ruotsi voittaa ottelun kertoimella 1,73.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tsekki – Ruotsi ja kohteeseen veto Ruotsi voittaa ottelun. Jos Ruotsi voittaa ottelun, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Tsekki voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).