KOSICE. Jääkiekon MM-kisoissa nähtiin keskiviikkon iltapelissä ruma tilanne.

Saksan ja Slovakian välisessä ottelussa kuohahti, kun Slovakian kokenut Ladislav Nagy jyräsi vastustajan rumalla tavalla. Vasta 18-vuotias megalupaus Moritz Seider loukkaantui pahasti rajusta taklausesta.

Niitti tuli nuorukaista pahasti selkään. Ilman mailaa pelannut Nagy selvisi tilanteesta 2+10 minuutin jäähyllä. Se raivostutti Saksan päävalmentaja Toni Söderholmin, joka kävi tilanteen jälkeen kierroksilla. Kirosanat lensivät, kun valmentaja kommunikoi tuomareiden kanssa.

Seider talutettiin taklauksen jälkeen suoraan koppiin. Hän vaikutti tilanteessa pahasti loukkaantuneelta. Katso raju niitti tästä.

SuomiKiekko-sivusto seuraa kisoja paikan päällä. Osallistu kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä.