Oho! NHL-pelaajakaan ei pysynyt kärryillä maagisessa suorituksessa? Kaapo Kakko latoi painokelvotonta tekstiä Slovakia-voitossa

© Kuva: Getty Images

Suomen ensimmäinen viikonloppu jääkiekon MM-kisoissa oli riemun juhlaa. Leijonat kaatoi ensiksi Kanadan 3-1 ja sitten kisaisäntä Slovakian numeroin 4-2. Seitsemästä maalista peräti viisi oli Kaapo Kakon käsialaa.

Kahden pelipäivän jälkeen pistepörssiä johtanut NHL-lupaus on taatusti vakuuttanut kaikki ainakin näillä parilla matsilla. Suomalaisella riitti silti myös syytä todella rivoon kieleen.

TPS:ssä pelannutta suurlupausta ärsytti selvästi, kun Chicago Blackhawksin pakki Henri Jokiharju tunaroi tuhannen taalan paikan lauantain pelissä. Se oli seurausta Kakon huimasta alustuksesta.

Voit katsoa MTV Uutisten videon tapauksesta täältä.

– No no Kaapo. Kotikatsomo lukee huulilta, kotikatsomo lukee huulilta, ottelun selostanut Antero Mertaranta veisteli Kakon manaamisen jälkeen.

Passi oli tietysti sitä luokkaa, että ainakin kyseisessä tilanteessa näytti siltä, ettei Jokiharjukaan pysynyt mukana Kakon ilmiömäisessä pelaamisessa. Puolustaja suti kiekosta ohi – kenties syötön yllättävyyden takia.

Avausviikonlopulta täydet kuusi pinnaa ottaneen Suomen urakka MM-jäillä jatkuu maanantaina Yhdysvaltoja vastaan. Ottelu on ohjelmassa kello 17.15 alkaen.