Liiga-seura vahvistuu mielenkiintoisella NHL-lupauksella: ”Yksi Slovakian lahjakkaimmista pelaajista”

© Kuva: Getty Images

KooKoo on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 20-vuotiaan hyökkääjä Samuel Bucekin kanssa. Uutisoimme siirrosta jo aiemmin, mutta nyt myös suomalaisseura vahvisti asian.

– Samuel Bucek on yksi Slovakian lahjakkaimmista nuorista pelaajista. Hänellä on poikkeuksellinen kyky löytää maalipaikka joko pääsemällä irtokiekkoon tai murtautumalla itse kiekon kanssa tekosektoriin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen analysoi seuran verkkosivuilla.

– Näin mielenkiintoisia nuoria hyökkääjiä on harvoin tarjolla Liigaan. Bucekin tavoitteena on pelata kahden vuoden sisään maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa. KooKoo on hänelle hyvä askel kohti vieläkin kirkkaampia valoja.

Bucek oli menneellä kaudella Slovakian liigan maalipörssin kakkonen. 20-vuotias hyökkääjä paukutti Slovakian liigassa 53 runkosarjaotteluun tehot 30+21=51.