Rauman Lukko on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen 23-vuotiaan tshekkipuolustaja David Nemecekin kanssa.

194-senttinen Nemecek siirtyy Raumalle Tshekin pääsarjasta. Suomen visiitti on puolustajalle jo uran toinen, sillä mies edusti TPS:n A-nuoria jo kaudella 2014-15. Kausi päättyi tuolloin komeasti kultajuhliin. Miesten Liigassa puolustajalle kertyi tuolloin kokemusta neljän ottelun verran.

– David on hyvin liikkuva puolustaja. Iso, vahva ja sporttinen. Enemmän kuitenkin puolustava puolustaja. Hän pystyy pelaamaan kovaa ja iskee kiinni vahvasti. Antaa sen ensimmäisen helpon syötön. Davidilla on vahva usko ja tavoite, että näiden kahden vuoden jälkeen hän pelaa NHL:ssä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo Lukon tiedotteessa.

Nemecekillä on kokemusta Tshekin ja Suomen lisäksi myös Pohjois-Amerikasta, jossa mies on pelannut sekä Kanadan junioriliigoissa (OHL ja WHL) että Yhdysvaltain yliopistosarjassa. Mies iski päättyneellä kaudella BK Mlada Boleslaville 46 ottelussa tehot 3+3. Maajoukkuetasolla tshekkijärkäle on edustanut maataan kaksissa alle 20-vuotiaiden ja yksissä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.