Kaapo Kakko vai Jack Hughes? Devilsissä ylistettiin suomalaista MM-panoksen takia: ”Ollut erittäin vahva, vakuuttava, dominoinut peliä”

Slovakian MM-jäillä Kanadaa edustavat New Jersey Devils -pelaajat Damon Severson ja Mackenzie Blackwood ottivat kantaa NHL.comin suomenkielisellä sivustolla yhteen kiekkomaailman kuumimmista puheenaiheista.

Kumman ensimmäisenä varaava Devils nappaa juhannuksen varaustilaisuudessa, Jack Hughesin vai Kaapo Kakon?

– Onhan se mielenkiintoista. Toinen on nuori kaveri, jonka kroppa ei ole vielä kasvanut täysiin mittoihinsa, ja sitten on kaveri, joka näyttää mieheltä ja pelaa miehiä vastaan, Severson veisteli.

– Mutta olemme innoissamme, kumpi heistä tuleekaan joukkueeseemme. Saamme joka tapauksessa kovan pelaajan. Meillä on jo maalintekijöitä, ja jos saamme kärkeemme lisää taitoa, niin olemme entistä vaarallisempia. Tosi kova juttu.

Kanadalainen tiesi sen, että Kakko on latonut kovat tehot. Suomalaislupauksella niitä on kasassa 6+1=7.

– Kakko on pelannut tähän mennessä tosi hyvät kisat, iskenyt paljon maaleja, ollut erittäin vahva ja vakuuttava ja dominoinut peliä ajoittain. Hughes taas on pienikokoinen ja erittäin taitava hyökkääjä, joka pystyy luomaan tilanteita.

Maalivahti Blackwoodin mukaan Devils on hyvässä tilanteessa – kävi miten kävi.

– Ykkösvarauksen saaminen on iso juttu seuralle. Minä en päätä valinnasta, mutta on upeaa saada ensimmäisenä varattu pelaaja harjoitusleirille. Se innostaa hyökkäyskärkeä.

Sellaista yllätystä ei nähdä, että Kakon ja Hughesin takaa tulisi yksikään yllättäjä ohi.

– Tiedän, että varauksemme on jompikumpi noista kahdesta pelaajasta. Toivottavasti teemme oikean valinnan.

LUE MM-KISOJEN TUOREIMMISTA MYÖS:
MM-kisojen sensaatiot johtamassa hurjaan temppuun – ajautuuko useampi NHL-tähti todella yllättävään paikkaan?

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!