Jokerit nappasi taas todella kovan pelimiehen – nyt joukkueeseen liittyy kaksinkertainen Suomen mestari ja nuorten maailmanmestari

© Kuva: Getty Images

KHL-joukkue Jokerit tiedotti perjantaina kotisivuillaan, että kaksinkertainen Suomen mestari ja nuorten maailmanmestari Henrik Haapala siirtyy joukkueeseen kahden vuoden sopimuksella. Hyökkääjä siirtyy Jokereihin Florida Panthersin NHL-organisaatiosta.

Numerolla 25 narripaidoissa pelaava tähti on GM Jari Kurrin mukaan kehittyvä pelaaja, jonka uran parhaat vuodet ovat vielä edessä.

– Häneltä löytyy taitoa, aktiivisuutta ja kykyä tehdä peliä sekä erikoisosaamista myös ylivoimalle. Tärkeää on myös pelaajan asenne ja halu tulla Jokereihin, sillä hänellä on iso motivaatio näyttää osaamisensa tulevina kausina.

Haapala pelasi päättyneellä kaudella Sveitsin pääsarjajoukkue Luganossa 21 ottelua tehoin 3+12=15. Kolme pudotuspeliä sujuivat tehokkaasti – 1+4=5.

Jokerit on ollut siirtomarkkinoilla suorastaan villinä. Joukkueeseen liittyivät aiemmin keväällä maajoukkuemiehet Veli-Matti Savinainen ja Petri Kontiola.