Ilmiömäistä kevättä pelaava Boston Bruins-maalivahti Tuukka Rask oli jälleen kaukalon kuningas, kun Bruins kaatoi Carolina Hurricanesin varhain keskiviikkona Suomen aikaa 2-1 ja siirtyi NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjassa jo 3-0 johtoon, kun koko liigan finaaleihin selviää neljällä voitolla.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Rask oli myös toimittajien kiinnostuksen ykköskohde ja puolustaja Charlie McAvoy jäi täysin statistiksi kysymysten sinkoillessa ainoastaan suomalaiselle.

Tilaisuuden päättyessä Rask pääsikin kuittaamaan.

– Mukavaa, että pääsit paikalle Chuck (McAvoy), veskari veisteli.

Bruinsin kenttäpelaajista suurimmat minuutit (reilut 24 minuuttia) kellottanut ja mainion ottelun pelannut McAvoy oli tilanteessa myös komeasti valppaana:

– Mikrofonini toimii kyllä, 21-vuotias yhdysvaltalaispakki nauratti.

Voit todistaa hauskan sanailun alla olevalta videolta tai täältä.