Ei mennyt ihan putkeen! Kärppien juhlat lyötiin lukkoon, somekansa monttu auki: ”Onko tämä sopupeli”

© Kuva: Juha Tamminen

Yle Areenan käyttäjät mahtoivat olla ihmeissään perjantaina katsoessaan, mitä urheilua lähitulevaisuudessa on luvassa. Maanantai-illalle oli merkitty varsin yllättävä tapaus.

Siellä oli ohjelmiston mukaan tulossa Kärppien mestaruusjuhlat kello 17 alkaen. Tapaus sai ihmiset esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ihmetyksen valtaan.

– Mitä mitä? Onko Ylellä kristallipallo, onko tämä sopupeli vai Voittorobottiko tässä on ollut asialla ennakkoon? eräs ihminen kummasteli.

Salibandykentiltä tuttu ex-tähtipelaaja Santtu Manner postasi tililleen samanlaisen kuvan. Siihen hän sai Ylen pohjoisen päällikkö Katja Oittiselta asiallisen vastauksen.

– Olemme Liigan playoff-paikkakunnilla varautuneet mahdollisiin mestaruusjuhliin, kuten aina varaudumme isoihin uutistilanteisiin. Valitettavasti striimivarauksemme alkuviikon päiville pääsi näkyville teknisen vipstaakin vuoksi, sori! Kärpillä ei ole asian kanssa mitään tekoa, minun vastuu.

Juhlia ei voi vielä sinetöidä, kun Suomen mestaruus ratkeaa vasta lauantaina finaalisarjan seitsemännessä ottelussa. Otteluvoitot oululaisten ja HPK:n välillä ovat siis 3-3.

LUE LIIGAN PUDOTUSPELEISTÄ KAIKKI TÄÄLTÄ.