Tappara – HPK: tarkkaa peliä

Liiga
Tappara – HPK
Lauantai 13.04 klo 17:00

Liigan huippujännittävät välierät jatkuvat lauantaina Hakametsässä. Tästä parista on Petsipappa ehtinytkin aikaisemmin jauhamaan jo useamman arkin verran. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa ja ottelusarjan tilanne on 2-2. HPK otti torstaina kotivoiton, vaikka sen kokoonpano oli joukkueessa riehuneen flunssaepidemian vuoksi vajavainen.

Me muistamme, ettei HPK ole voittanut Hakametsässä aikoihin. Kotietu on ollut toistaiseksi arvossaan tässä sarjassa. Toisaalta kyse on kahdesta taitavasti valmennetusta joukkueesta, jotka tuntevat toisensa tällä hetkellä läpikotaisin. Marginaalit ovat erityisen pieniä, eikä Petsipappa tunnista ottelun voittajakertoimista minkäänlaista valueta. Jos ottelun voittajasta haluaa ehdottomasti jännärivedon, saattaisi nyt olla paikallaan lyödä vetoa HPK:n voiton puolesta.

Seuraavaksi siirrymme pohtimaan ottelun maalimääriä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdeksan kertaa. Yhdelläkään kertaa ei maaleilla ole mässäilty ja sarjan ollessa tässä vaiheessa riskinotto on minimissään. Ei siis pidä hämääntyä alhaisesta totals-rajasta: itse asiassa maaliodotusarvo on tässä ottelussa kauden alhaisimpia.

Vetosuositus

Underi ei ole urheilujännärin toiveveto, mutta tällä kertaa siitä löytyy ottelun varsinainen vedonlyönnillinen mielenkiinto. Otetaan kantaa pienimaalisuuden puolesta ja suositellaan tähän matsiin erittäin matalaa totals-vetoa Maaleja yhteensä – varsinainen peliaika alle 4 maalia kertoimella 2.12. Kolmeen maaliin asti siis veto on voittaja, neljällä maalilla vedon kerroin on 1,00 ja viidestä maalista eteenpäin joudutaankin sitten maistamaan tappion karvasta kalkkia.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tappara – HPK ja kohteeseen veto Maaleja yhteensä – varsinainen peliaika alle 4 maalia kertoimella 2,12. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat 212 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinaisella peliajalla tehdään tasan neljä maalia, vedon kerroin on 1,00. Jos ottelussa tehdään vähintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.