Suomen alle 18-vuotiaiden joukkue koki perjantaina jo MM-kisojen toisen tappionsa, kun Valko-Venäjä oli yllättäen vahvempi maalein 4-3.

Pikkuleijonat esiintyi ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä todella vaisusti, kun taas Valko-Venäjä oli maalipaikoissaan erittäin tehokas. Joukkue karkasikin jo 4-0-johtoasemaan, mutta Suomi syttyi taisteluun Tuukka Tieksolan osuman myötä.

Kavennusmaalin jälkeen Patrik Puistola toi Pikkuleijonat kahden maalin päähän ja Topi Niemelä jo maalin päähän. Tämän jälkeen Suomi otti maalivahdin pois ja pääsi pyörittämään viimeisen minuutin ylivoimaa, muttei onnistunut enää maalinteossa. Näin ollen Valko-Venäjä poistui kaukalosta voittajana.

Suomi on hävinnyt molemmat MM-ottelunsa. Seuraavaksi vastaan asettuu sunnuntaina Tshekki. Valko-Venäjä on puolestaan voittanut molemmat ottelunsa.