Oho! Vasta uransa lopettanut liigakonkari löysi heti uusia töitä – ”Pelaajauran päättäminen oli tietenkin raskas asia, mutta…”

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksen runkosarjan voittanut, mutta jo puolivälierissä kesälomille lähetetty Kokkolan Hermes tiedotti kotisivuillaan, että taannoin uransa lopettanut Tuomas Vänttinen (arkistokuvassa) siirtyy joukkueen valmennustiimiin 1+1-mallin sopimuksella. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Janne Tuunanen.

– Pelaajauran päättäminen oli tietenkin raskas asia, mutta kun Hermes tarjosi tällaista mahdollisuutta, niin mietin, että nyt on oikea aika ja olen erittäin tyytyväinen päätökseen. Nyt on hieno mahdollisuus päästä töihin kiinni ja ennen kaikkea pääsee hyvään oppiin, kun saan seurata ja tehdä yhdessä asioita Tuunasen Jannen kanssa, Vänttinen pyöritteli.

Uransa EBEL-joukkue Fehervarissa lopettanut persoona muuttaa Kokkolaan elokuussa.

– Kaupungista en paljoakaan tiedä muuta kuin Hermeksen. Hermeksen muistan jo divariajoilta, jolloin SaPKo pelasi samaa sarjaa ja muistaakseni Hermes oli tuolloin todella hyvä kotijoukkue.

– Isossa kuvassa odotan innolla työskentelyä Hermeksessä, sekä sitä että pääsen opastamaan nuoria pelaajia ja viemään heitä eteenpäin urallaan.

Vänttinen pelasi liigassa kunnioitettavasti yli 700 ottelua, Mestiksessä pelejä kertyi vyölle 32 kappaletta.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!