NHL:n tähtipakilta rohkaiseva viesti kapteenille karmeasta kaudesta huolimatta – ”Kiitos siitä, että olet hieno joukkuekaveri ja veli”

© Kuva: Getty Images

2010-luvun alun dynastia Los Angeles Kings on ollut yksi NHL:n surkeimmista joukkueista tällä kaudella. Kesän 2012 ja 2014 Stanley Cup -voittaja jää läntisessä konferenssissa viimeiseksi.

Tämä talvi on näyttänyt sen, että laulu ei muutu, jos joukkue ei jatka jo jossain määrin tällä kaudella aloitettua uudelleenrakennusta. Se olisi Kingsin kannalta siinäkin mielessä suotavaa, että joukkueen konkarikaarti on kuitenkin parhaimmillaan sarjan eliittiä puolustaja Drew Doughtyn sekä esimerkiksi hyökkääjien Anze Kopitarin ja Dustin Brownin johdolla.

Maalivahtiosastokin on vähintään lupaavissa kantimissa, kun Jack Campbell on syrjäyttämässä mestaruuskesien suurinta nimeä Jonathan Quickia.

Pelaajista pakki lähetti kippari Kopitarille rohkaisevan viestin, kun tämä pelasi 1000. ottelunsa taalajäillä. Rivien välistä voisi lukea, että konkarit nauttivat toistensa arvostusta ja luotto parempaan huomiseen on vahva onnettomasta kaudesta huolimatta.

– Onnea 1000. pelistä Kopi. Kiitos siitä, että olet hieno joukkuekaveri ja veli. En olisi koskaan täällä ilman sinua.

Doughty on tehnyt Kingsin ohikaudella vaisut tehot 8+37=45 plusmiinuslukeman ollessa nyt pakkasella peräti 32 pinnaa. Viime kaudella lähes 100 pisteeseen yltänyt slovenialainenkin on ollut vaisu: 21+37=58 ja -18.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!