Lähde: Liigassakin ihastuttanut NHL-hyökkääjä siirtymässä KHL-jättiläisen riveihin!

© Kuva: Getty Images

Helsingin IFK:n paidassa kaudella 2014-15 ihastuttanut Vancouver Canucksin venäläislaitahyökkääjä Nikolai Goldobin on jatkamassa uraansa KHL:n suurseura Pietarin SKA:n riveissä, uutisoi Daily Hive Vancouver.

Nykyisin 23-vuotias San Jose Sharksin entinen 1. kierroksen 27. varaus ei ole onnistunut toistaiseksi vastaamaan NHL-kaukaloissa niihin odotuksiin, joita entiselle superlupaukselle aikoinaan asetettiin. Edelliskaudet NHL:n ja AHL:n välillä pompoteltu venäläinen pelasi vasta tällä kaudella koko sesongin ”ylhäällä”, joskin vyölle kertyi lopulta vain 63 ottelua tehoin 7+20=27.

Goldobinista on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti. Vancouverin seurajohto ei ole kuitenkaan ollut järin innoissaan miehen kehityksestä, minkä vuoksi venäläishyökkääjän uskotaan hakevan isompaa vastuuta ja tuhdimpaa tilipussia kotimaastaan.

Pietarin SKA suunnittelee lehden mukaan Goldobinista korvaajaa uransa tähän kauteen päättäneelle Jannik Hansenille, joka vaihtoi aikoinaan tämän kanssa päittäin joukkueita San Josen ja Vancouverin välisessä treidissä.