KeuPa – Ketterä: iglussa tasaista

Mestis
KeuPa – Ketterä
Torstai 18.04 klo 18:30

Mestiksen finaalit alkoivat tiistaina komeasti: Imatran Ketterä oli siirtänyt ensimmäisen finaalipelinsä Lappeenrannan Kisapuistoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi katsomaan finaaleja paikan päälle. Ja Ketterä teki sen, mitä SaiPa ei tällä kaudella tehnyt kertaakaan: möi Kisapuiston täyteen viimeistä paikkaa myöten. Tämä oli imatralaisilta todella hieno siirto ja hyvää promootiota Mestikselle. Mestiksessä on tällä kaudella keskitytty markkinointiin ja ilmiöiden nostoon sosiaalisessa mediassa. Tuloksia voi pitää loistavina. Toivottavasti tämä tekemisen taso säilytetään myös ensi kaudella.

Ensimmäinen ottelu oli myös urheilullisesti hieno. Peli oli fyysinen, viihdyttävä ja ennen kaikkea se oli loppusummerin soittoon asti jännittävä. Ketterän Valtteri Lipiäinen teki 5-4 ratkaisumaalin vain yhdeksän sekuntia ennen pelin loppua. Molemmilla oli vivahteikkaassa ottelussa hetkensä ja loppujen lopuksi kumpi vaan olisi saattanut lopulta voittaa ottelun. KeuPan suoritusta voi taustat huomioon ottaen pitää loistavana.

Torstaina pelataan sitten Keuruun iglussa ja tunnelma on silloinkin taattu fanaattisen kotiyleisön edessä. Vaikea sanoa, miten ottelun kertoimet olisi aseteltu jos KeuPa olisi vienyt ensimmäisen ottelun nimiinsä. Nyt Ketterää pidetään myös vieraissa selkeähkönä suosikkina ja tämä on hieman yllättävää. Petsipappa ei nimittäin saa sitkeää KeuPaa kotijäällään millään altavastaajaksi. Ottelua voi kyllä pitää täysin klassisena 50/50 tapauksena.

Vetosuositus

Näillä kertoimilla pääsemmekin lyömään KeuPaa. Ketterän voittoputki on pitkä, mutta KeuPa osoitti tiistaina, että se on katkaistavissa. Vetosuositus on siis KeuPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,70.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun KeuPa – Ketterä ja kohteeseen veto KeuPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,70. Jos KeuPa voittaa ottelun, saat 270 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Ketterä voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.