Mestis
Ketterä – TUTO
Tiistai 02.04. klo 18:30

Tänään alkavat Mestiksen välierät ja TUTO matkaa itärajalle Imatralle kohtaamaan paikallisen Ketterän. SaPKoa vastaan TUTO pelasi todella kuuman sarjan, jossa ei ylilyönneiltäkään vältytty. Ketterän ote Jokipoikia vastaan oli huomattavasti kliinisempi. Otetaan nosto tästä ottelusta samalla kun odotellaan Liigan välieriä.

Ketterä – nousujohteista

Ketterä pelasi Karjalan herruudesta Jokipoikia vastaan. Matias Lehtosen suojatit hävisivät ensimmäisen ottelun, mutta sen jälkeen otteet ovat parantuneet peli peliltä ja loppujen lopuksi jatkoonmenijästä ei ollut pienintäkään epäilystä. Joukkue oli tehokas laajalla rintamalla – vastuunkantajista ei ollut pulaa.

Myös puolustuspeli on Ketterällä uomissaan. Maalissa Karolus Kaarlehto on pelannut loistavan kauden. Kaarlehto siirtyi Ketterään TUTOn organisaatiosta, joten vastus on tuttu. Tästä voi olla hyötyä ottelusarjaan valmistautuessa. Runkosarjassa Ketterä keräsi eniten jäähyjä koko Mestiksessä, mutta Jokipoikia vastaan se pelasi todella siististi.

TUTO – fyysisesti eteenpäin

TUTOn sarjaa SaPKoa vastaan ei voi todellakaan sanoa siistiksi. Rangaistuksia istuttiin paljon ja pelikieltojakin tuli. Aivan oma kysymyksensä on, pysyykö Matt Nickerson poissa boksista Ketterää vastaan. On helppo veikata, että TUTO pyrkii edelleen fyysisyydellä ottamaan Ketterältä luuloja pois. Maalissa Julius Pohjanoksa on ollut sanalla sanoen vakuuttava.

Runkosarjassa TUTO hävisi molemmat vierasottelunsa Ketterää vastaan selvästi. TUTOlla onkin tässä kirittävää, sillä Ketterä on hyvin vahva kotijoukkue. Hallissa tulee tällä kertaa varmasti olemaan pöhinää, eikä pitkä vierasreissu itään tule olemaan helppo.

Vetosuositus

Ketterän kotietu, odotettavasti parempi tämänhetkinen hermokontrolli ja vakuuttava puolivälieräsarja vakuuttavat Petsipappaa sen verran, että vetosuosituksena on Ketterä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ketterä – TUTO ja kohteeseen veto Ketterä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15. Jos Ketterä voittaa ottelun, saat 215 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai TUTO voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.