Liiga
Kärpät – HPK
Maanantai 29.04. klo 18:30

Liigan finaalit jatkuvat tasaisina ja jännittävinä. Torstaina Antti Pennanen ja HPK hakivat ryöstön Raksilasta – yhtäkkiä Kerho olikin finaalissa kuskin paikalla ja niskan päällä. Kaikki piti olla pedattuna kotivoittoon ja sarjan viemiseen katkolle. Näin yllekirjoittanutkin hehkutti lauantain tipsissään.

Lauantaina Kärpät oli kuitenkin terävämpi ja tasoitti ottelusarjan. HPK johti ottelua kahdesti – Kerhon Valtteri Puustinen ja Teemu Turunen nostattivat tunnelmaa johto-osumillaan – mutta ensin varjojen mailla ja viltissäkin virunut Oskari Osala maalasi Kärppien tuikitärkeän tasoituksen ja toisessa erässä Jasper Lindsten maalasi kahdesti. Ratkaisun iski Ville Leskinen tyhjiin. Lauantaina tuntui, että äkkiä Kärpät ovatkin henkisesti vahvemmilla. Kyseessä on todella kova nosto Mikko Mannerin koko tiimiltä.

Niinpä maanantaina ollaankin taas nollapisteessä. Kärpillä on kotietunsa ja Kerho on pakotettu uuteen ryöstöön, jotta mestaruudesta voidaan edes spekuloida. Helppoa se ei ole, mutta täysin mahdollista. Finaalisarjassa on nyt todella pienet marginaalit.

Vetosuositus

Psykologisesti on täysin ymmärrettävää, että Kärpät on hinnoiteltu selkeäksi suosikiksi. Ei tätä sarjaa ole vielä taputeltu ollenkaan. Pennanen tuo joukkionsa varmasti täydellä latingilla Ouluun. Vetosuosituksena on HPK voittaa ottelun (jatkoaika mukaan lukien) kertoimella 2,40.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Kärpät – HPK ja kohteeseen veto HPK voittaa ottelun (jatkoaika mukaan lukien). Jos HPK voittaa ottelun, saat 240 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Kärpät voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.