KalPassa tällä kaudella ihastuttanut superlupaus noussut välittömästi tähdeksi myös Pohjois-Amerikassa!

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga-faneja KalPan paidassa tällä kaudella ihastuttanut ranskalaishyökkääjä Alexandre Texier siirtyi kuopiolaisten kauden päätyttyä loppukaudeksi nuorukaisen pari vuotta sitten varanneen Columbus Blue Jacketsin farmiseura Cleveland Monstersin riveihin AHL:ään.

19-vuotiaan 2. kierroksen (45.) varauksen alku farmiliigassa onkin ollut vakuuttava. KalPan paidassa 55 Liiga-ottelussa 41 (14+27) pistettä hurjastellut hyökkääjä on iskenyt seitsemään pelaamaansa AHL-peliin komeat tehot 5+2.

Mies iski torstain vastaisena yönä kaksi maalia Clevelandin napattua tärkeän 5-0-voiton Laval Rocketista. Samalla voitto nosti seuran takaisin rautaliigan pudotuspeliviivan yläpuolelle, kun seitsemän ottelua runkosarjaa on vielä pelaamatta.

Nykymenolla superlupauksen NHL-debyyttiä tuskin tarvinneee odottaa pitkään. Mies saanee saman tahdin jatkuessa näyttöpaikan taalajäillä jo ensi kauden aikana. Texierin tulokassopimus Blue Jacketsin kanssa ulottuu kauden 2020-21 loppuun asti.