NHL:ssä riitti yöllä jännitettävää, vaikka pudotuspelit eivät olekaan vielä alkaneet. Juhannuksen dradftin varausvuorot arvottiin yöllä tilaisuudessa, jonka päävoiton nappasi New Jersey Devils.

Kakkosvuoron sai New York Rangers. Tämä on Kaapo Kakon todennäköinen osoite tulevaisuudessa, sillä hänen odotetaan menevän varaustilaisuudessa toisena.

NY Rangersissa yön loton tulos miellytti.

– Olemme tosiaankin innoissamme tästä. Tämä auttaa Rangersia eteenpäin mentäessä, hieno mahdollisuus meille. Tämä oli kaikkiaan hyvä ilta, GM Jeff Gorton hehkutti seuran kotisivuilla.

GM ei suostunut sanomaan suoraan nimiä, jotka kenties pyörivät joukkueen mielessä. Sen Gorton kuitenkin myönsi, että varaustilaisuudessa napattavat pelaajat ovat potentiaalista ikäluokkaa. Samaan hengenvetoon GM myönsi, että nyt Rangersissa on menossa inhimillinen nuorennusleikkaus.

– Ei se ole mikään salaisuus, miten pelaajia varataan.

Kakko on mukana miesten MM-kisaleirityksessä ja mahdollinen ykkösvaraus Jack Hughes U18-maajoukkueen vastaavassa. Sen ikäluokan MM-turnaus pelataan tässä kuussa Ruotsissa.

– Menemme 18-vuotiaiden MM-kisoihin. Silloin voitte kysyä uusiksi, koska minulla on kenties parempi vastaus. Tai sitten ei ole, GM veisteli viitaten siihen, kenet Rangers haluaisi napata.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Suomalaishyökkääjälle kova kohtalo NHL-pudotuspelien alla: ulos kokoonpanosta!

NHL-tähti nauratti omalla satumaisella tuurillaan: ”Paljon puhutaan Gretzkyn 92 maalista…”

Nyt on kova! NHL-joukkue vajosi pohjalle – GM haluaa Suomen superlupauksen pelastajaksi jo ensi kaudella

Miten nämäkään eivät riittäneet Oilersille? Connor McDavid liekehti historiallisella tavalla – myös joukkuekaverin temppu loksautti leuat